De pensionstalling biedt ruimte voor 52 paarden of pony's. Paarden zijn kuddedieren. Voor hun welzijn is het heel belangrijk dat ze overdag voldoende met elkaar kunnen spelen en grazen. Alle dieren kunnen bij ons gebruik maken van ruime weidegang mogelijkheden.

Naast een buitenbak beschikken we over een moderne binnenbak met een gezellige kantine. De unieke centrale ligging van ons bedrijf tussen het Groesbeekse bos en het Duitse Reichswald bieden bovendien ongekende mogelijkheden voor de verwende outdoor ruiter. Meer dan vijftig vierkante kilometer prachtig bos en natuurgebied is vanuit onze pensionstalling gemakkelijk in minder dan 5 minuten bereikbaar.

Meer weten? Neem contact op met Ellen Janssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 28 43 17 50.

De stallen

De stallen op De Brandenburgh worden 2 keer in de week gemest en iedere dag opgestrooid. De paarden staan standaard op stro, natuurlijk is een andere bodembedekking ook mogelijk. Alle stallen zijn voorzien van een drinkbakje dat in de winter niet bevriest. U kunt er ook voor kiezen uw paard niet op stal maar in groepsverband dag en nacht op de wei te zetten. Daarvoor hebben we een grote schuilstal tot beschikking.

Weidegang

De paarden komen iedere dag op de wei, ook op zon en feestdagen. 's Ochtends gaan ze om 9 uur de wei in en voor het donker gaan ze weer naar binnen. In de maanden april t/m oktober is er de mogelijkheid uw paard dag en nacht op de wei te zetten. De paarden kunnen in kuddeverband op de wei. Maar ook in kleinere groepjes.

Rijbak

Stal de Brandenburgh heeft de beschikking over verschillende rijbanen. Ten eerste is er een binnenrijbaan van  20x40m met een uitstekende bodem voor zowel dressuur als springen. Daarnaast is er een grote buitenbaan van 20x60m met een eb en vloed bodem. Ook is er een overdekte longeerbak aanwezig met een doorsnede van 17 meter.

Buiten rijden

Er zijn een onbeperkt aantal rijpaden aanwezig waar je kunt komen zonder dat je de openbare weg over hoeft te steken. Ook zijn de Berg en Dalse en Groesbeekse bossen op stap afstand goed te bereiken. Het Reichswald is ook een geweldig bos om uren te kunnen rijden. Dit ligt 3 km verwijderd van onze stal.  

Poetsplaats

Er zijn verschillende was/poetsplaatsen aanwezig waar water aanwezig is. Drie Poetsplaatsen hebben beschikking over warm water.

Kantine

Er is een grote kantine aanwezig waar je warm en gezellig onder het genot van een kop koffie de binnenbak in kunt kijken. Er is een koffie/theeautomaat en frisdrankautomaat aanwezig.